Yoga
HJEM -Behandling af stress
Behandling af stress

Undervisning i Yoga

Yoga er simpelthen fantastisk. Det er ikke alene en fornøjelse at lave, men det har også evnen til at forandre og heale din krop. Jeg er selv det bedste eksempel, og mine elever og yoga-kolleger bliver ved med at bekræfte yogaens fantastiske egenskaber.  Jeg er helt skudt i Yin Yoga - hvorfor jeg også  starter hver dag med minimum 20 minutters praksis. ... Det er en super healer !   

 

Yin Yoga er en rolig form for yoga, hvor der arbejdes med bindevævet og med energien i kroppen. Det sker ved at holde stillingerne i 2-5 minutter og undervejs at holde fokus på åndedrættet. De fleste stillinger i Yin Yoga er enten siddende eller liggende med nogle få undtagelser. Yin Yoga kan både være krævende og  afslappende på samme tid.

 

Yin Yoga står i stor kontrast til det meste andet vi foretager os i dag, da der ingen krav er om performance eller stillingernes visuelle udtryk. Målet er at kunne mærke sig selv, trække vejret og være i stillingerne på en måde der ikke belaster dit nervesystem eller får dig til at spænde op de forkerte steder. Med tiden vil man opleve en meget gavnlig effekt af Yin Yoga; nogle mærker kroppen igen, andre bliver afslappede, nogle får energi og alle får en oplevelse af meget større bevægelighed samt  færre spændinger og smerter.    Ved en regelmæssig praksis har Yin Yogaen evnen til at transformere din krop; du vil opleve større balance i kroppen og bedre holdning.

 

Jeg uddannet primært i det der betegnes som Taoistisk Yin Yoga fra Yin Yoga in Asia. Med mere end 600 timers undervisningserfaring spænder min undervisningsstil  fra denne lettere dynamiske form til det mere blide og beroligende hvor jeg trækker på de erfaringer jeg har indenfor beroligelse af nervesystemet (SE Traumeheling), mindfulness, buddhisme og meditation.

 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i undervisning. Jeg underviser både større hold i yogacentrer og virksomheder, holder retreats og yogarejser, samt giver enetimer ligeldes i yogacentrer eller privat.

 

 

Work-shops

Jeg afholder med jævne mellemrum Work-shops med forskellige fokus.

 

En af mine workshops kombinerer jer mine tre discipliner: Yin Yoga, Stress-terapi & Foredrag. Det er en work-shop målrettet især stressramte, hvor der arbejdes på at berolige et overbelastet og stresset nervesystemet. Der indgår øvelser til at udlede den ekstra energi krop og nerver ophober under længere tids belastning og/eller stress. Det er en fantastisk mulighed for at udvikle kroppens kompetencer til igen at blive "safe house", så selvhelingen og selvregulering kan begynde.

 

Jeg har fået meget fine og spontane tilbagemeldinger fra deltagere på mine work-shops, som jeg gerne vil dele:

 

"Kære Linda, vi takker for en fantastisk eftermiddag. Du tog din rolige og humoristiske personlighed med i din undervisning, på en meget behagelig og positiv måde. Det er bestemt ikke sidste gang vi er med."

 

“Jeg indså virkelig nogle ting omkring mit stress-mønster og hvilke reaktioner mit nervesystem har. Resten af aftenen havde jeg det som om min krop gav slip på en masse."

 

"1000 tak Linda for såvel det fremsendte samt en skøn skøn workshop lørdag. Kan virkelig mærke effekten af den🙏🏻😊"

 

"Mange tak for de fremsendte øvelser! Især orienterings-øvelsen fandt jeg meget beroligende i lørdags. Det var en super workshop, som gjorde underværker for mit nervesystem - tak for det!"

 

Udtalelser


"Undervisning hos Linda er lig med nærvær i nuets virkelighed, masser af ro og fysiske udfordringer.


Linda formidler på en engageret, omsorgsfuld og motiverende facon… Hver session giver et aftryk af mere indre ro og balance og en gladere krop. TAK Linda og MERE Linda!"


Andrea Beste, psykoterapeut


Det var en stor oplevelse. Jeg har aldrig dyrket yoga før - er en lidt fortravlet deltids-mor, kirurg og har nok altid lidt for meget om ørerne. Jeg havde virkelig stor effekt af bare den første session. ... Det kunne mærkes resten af dagen; jeg var væsentlig mere rolig og klar, og følte mig mere ovenpå på end jeg har gjort længe. Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe.


Mette Christoffersen
"Jeg har i længere tid været udsat for et, for stort arbejdespres, som har sat sig som spændinger i nakke, ryg og ben, men det var opløftende og befriende at mærke hvordan vejrtrækning og udstrækning i form af yin yoga, løsnede musklerne i min krop, og tømte mit hoved for ”jeg skal lige,  og bagefter skal jeg lige”. Linda er meget opmærksom på den enkelte deltager og kommer altid med alternative stræk, hvis kroppen er for stiv til at følge med."


Sine Bjerkan

Linda Clod Præstholm

2900 Hellerup

Danmark

T: 22 36 88 08

CVR-nr. 38 74 77 70

MobilePay: 56959

 

Konsultation efter aftale. Ring for at få en tid !

Adresse: Jomsborgvej 23a, 2900 Hellerup

 

For andre henvendelser, er du velkommen til at skrive til: mail@lindaclodpraestholm.com

PODCAST:

Du kan finde min podcast her på siden, på iTunes eller Spotify.

Copyright © All Rights Reserved