Hvad jeg behandler
HJEM -Behandling af stress
Behandling af stress

Du kan få hjælp til:


Det er vigtig at få behandlet din stress eller din stressrelaterede tilstand. De fleste tror at det er nok bare lige at prioriterer lidt i opgaver eller blive sygemeldt for en periode.


Desværre er det langt fra nok. Stress og stressrelaterede tilstande går ikke altid væk af sig selv. Og hvis det gør, så kræver det at man gør det helt rette i en periode og/eller udnytter en sygemelding korrekt. Dety fortæller jeg om i denne episode af min podcast.


Når du kommer til behandling hos mig, så starter vi med at kortlægge din tilstand, dine symptomer, din belastningrad og dit behov for rehabilitering.


Du kan derfor forvente at gå hjem med en plan og viden om din tilstand. Det vil altså sige at du kan forventeat få:


- en stress-diagnose*

- en stress-prognose

- vejledning til at komme ud af din stress

- rådgivning til at anvende din stress-sygemelding bedst mulig


*En stress-diagnose er en faglig vurdering af din stress-tilstand, ikke en klinisk diagnose.


Men det stopper ikke dér. De første 3-4 uger er det vigtigt med regelmæssig påfølgning, for at sikre at du ikke ryger i de mange faldgruber der er i stress og de relaterede tilstande. Læs mere om min behandlingstilgang HER


Derudover anvender jeg den traumeterapeutiske metode Somatic Experiencing®, sådan at jeg hjælper dit nervesystem med at forløse de store mængder af overlevelsesenergi, der ophobes under stress og traumer.


De fleste har brug for 5 - 10 behandlinger, før man er i rigtig bedring og før om man kan tage stilling til om man er kommet igennem. Det er selvfølgelig afhængig af din tilstand. Og en del af mine klienter vedbliver at komme hos mig i længere tid, fordi de mærker at slippe flere og flere fastlåste mønstre i tanker og krop. 


Læs også om min yogaform med fokus på stress og traumer HER


Jeg har selv været der 


Jeg har selv oplevet et alvorligt stresskollaps, og inden da oplevede jeg hvordan jeg troede jeg bare lige kunne prioritere, motionere, meditere og tænke mig ud af stress. Det skriver jeg om HER.


Den gik ikke ! Og efterfølgende ventede der mig flere år med alvorlige stresssymptomer og en invaliderende træthed. 


Jeg taler om min egen historie på min blog, min podcast og foredrag. Og HER kan du også læse min meget personlige beretning om hvor svært det kan oplves af have stress - når selv lægen ikke ved hvad det handler om. 


Efterfølgende har jeg uddannet mig yderligere indenfor psykologi, stress, yoga og ikke mindst traumer, for i det mindste at give andre en bedre behandling end jeg selv fik.

Linda Clod Præstholm

2900 Hellerup

Danmark

T: 22 36 88 08

CVR-nr. 38 74 77 70

MobilePay: 56959

 

Konsultation efter aftale. Ring for at få en tid !

Adresse: Jomsborgvej 23a, 2900 Hellerup

 

For andre henvendelser, er du velkommen til at skrive til: mail@lindaclodpraestholm.com

PODCAST:

Du kan finde min podcast her på siden, på iTunes eller Spotify.

Copyright © All Rights Reserved