Bisidder til møder med kommunen

Bisidder hos kommunens jobcenter eller anden aktør m.m.

Har du brug for støtte til møder med kommunens jobcentrer, anden aktører eller arbejdspladser? Så kan jeg tage med dig.

 

Det er altid en god idé ikke at tage alene til møder, når du er sygemeldt med stress eller lignende. På kommunen eller hos anden aktør er det nok mest oplagt at tage en ven eller et familiemedlem med. Så sidder du ikke alene, du har nogen at støtte dig op af og I er to sæt øre til at høre, og flere til at spørge ind til de informationer du møder. 

 

På arbejdspladsen er det oplagt at have sin tillidsrepræsentant eller en anden fagforeningsrepræsentant med. Det gør møderne mindre personlige, og mindsker stresspåvirkningen på dig.


Men det er selvfølgelig ikke altid at ovenstående kan lade sig gøre. Derfor tilbyder jeg tage med dig. 


Når jeg fx er med til et møde med kommunen, så starter jeg med en forsamtale hvor jeg kortlægger hvad DU vil have ud af mødet, og hvordan du mener jeg kan støtte dig. Hos kommunen eller lignende,

tager jeg som regel noter undervejs, men jeg kan også støtte dig i at huske vigtige pointer eller spørgsmål, og som regel arbejder jeg også på at sikre de mest optimale forhold for dit nervesystem. Dvs. jeg er opmærksom på din reaktion, og intervenere relevant og efter aftale, det kan fx være at bede om optimale siddeforhold, en pause eller sørge for at vi på anden vis alle bliver reguleret undervejs. 


Priserne er i henhold til mine almindelige timetakster, dog tager jeg betaling for pr. påbegyndt kvarter. 


Kørsel: statens takst på kr. 3,54 pr. km.

 


 

Hjælp til selvhjælp


I denne episode af min podcast taler jeg med socialrådgiver Maj Thorsen, bl.a. om  hvordan du kan mindske stress i mødet med kommunen, hvordan loven om sygedagpenge fungerer, og hvad du skal være opmærksom på i din sagsbehandling: