ADHD og stress - samtale med Lisa Thygesen

#41 ADHD & stress - samtale med Lisa Thygesen

Er der noget om at mennesker med ADHD oplever - eller kan opleve - en større stressbelastning gennem livet ? Og at mennesker med (uopdaget) ADHD kan være længere tid om at komme sig over stress? Og hvordan kender man forskel på stress og ADHD?


Det er nogle af de spørgsmål som Lisa Thygesen og jeg taler om, og forsøger at sætte perspektiver på. Lisa bidrager også med forståelsen af hvordan ADHD kommer til udtryk, og ikke mindst hvordan vi kommer i større trivsel, hvis vi lever med ADHD (og ADD). 


Lisa Thygesen er uddannet psykoterapeut med speciale i ADHD hos voksne, både kvinder og mænd. Med et solidt fagligt fundament og en livslang personlig erfaring med ADHD og det neurodivergente liv, har hun en dybdegående forståelse for, hvordan diagnoser kan påvirke dagligdagen og livet generelt. Hendes unikke viden er afsættet for at udbrede viden, holde foredrag og hjælpe klienter med at navigere i livet med ADHD og andre neurodiversiteter.Du kan finde mere info om ADHD, webinarer om ADHD og psykoterapeutisk hjælp til ADHD på Lisas hjemmeside her: https://lisathygesen.dk/ 


Jeg kan også anbefale disse bøger:


‘ADHD, viden og redskaber til at mestre livet’ af Kristin Leer, 2022


‘ADHD hos piger og kvinder, fra dygtig pige til udbrændt kvinde’ af Lotta Borg Skoglund, 2021


‘Hører du overhovedet efter?!, fortællinger om at leve med ADHD’, af Manu Sareen, 2021.
Music & Speak: Anders Brandt

Soundmaster: Tommy Bogs

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få GRATIS hjælp til selvhjælp med '7 Nye Råd Mod Stress'

Podcasten:

Samtaler om Stress kan findes på iTunes, Spotify, Podimo og YouTube m.fl., men kan også afspilles direkte her fra siden.