Yoga

Undervisning i Yoga

Yoga er simpelthen fantastisk. Det er ikke alene en fornøjelse at lave, men det har også evnen til at udvikle så mange dele af vores krop og hjerne.  

 

Yoga - som et sted hvor du lærer dig selv bedre at kende: Sådan tænker jeg om min yoga. Både den jeg underviser og den jeg selv laver. 


Min yogastil tager udgangspunkt i Yin Yoga, som er en rolig form for yoga, og er ellers en god kombination af neurocentriske øvelser, fasciabevægelse og energikultivering. 


Formålet er at bevæge kroppen blidt, berolige nervesystemet, men også at øge vores modstandsdygtighed overfor stress. Dette gøres bl.a. gennem opøvning af kropsopmærksomhed (sansning

og mindfulness), opmærksomhed til overspændte og underspændte områder i kroppen, energiopbygning, følelsen af tryghed i egen krop og oplevelsen af kropslige og mentale resurser. 


Jeg lader altid yogaen være et selv-eksplorerende rum, i kontrast til det meste andet vi foretager os i dagligdag. Uden krav om performance eller stillingernes visuelle udtryk. Målet er at kunne mærke sig selv, trække vejret og være i stillingerne på en måde der ikke belaster dit nervesystem eller får dig til at spænde op de forkerte steder.


Jeg har også sammensat en yogaform, som retter sig mere mod stressbelastede og traumatiserede, den hedder Somatic Stress Healing Yoga. Du kan læse om yogaformen her.


Min yogauddannelser er primært i det der betegnes som Taoistisk Yin Yoga fra Yin Yoga in Asia, men indrager også neurobiologisk viden og øvelser fra mit traume- og psykoterapeutiske virke, min erfaring i mindfulness og meditation, samt fra uddannelse hos Sabina Glas. Med mere end 700 timers undervisningserfaring spænder min undervisningsstil fra de lettere dynamiske men bløde bevægelser, enegiskabende øvelser og til blide og beroligende stræk.

 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er interesseret i undervisning. Jeg underviser både større hold i yogacentrer og virksomheder, holder retreats og yogarejser, samt giver enetimer ligeldes i yogacentrer eller privat.

 

 

Work-shops

Jeg afholder også work-shops med forskellige fokus:


- Mindfulness

- Stress

- Energi & Healing

 

Jeg har fået meget fine og spontane tilbagemeldinger fra deltagere på mine work-shops, som jeg gerne vil dele:

 

"Kære Linda, vi takker for en fantastisk eftermiddag. Du tog din rolige og humoristiske personlighed med i din undervisning, på en meget behagelig og positiv måde. Det er bestemt ikke sidste gang vi er med."

 

Jeg indså virkelig nogle ting omkring mit stress-mønster og hvilke reaktioner mit nervesystem har. Resten af aftenen havde jeg det som om min krop gav slip på en masse."

 

"1000 tak Linda for såvel det fremsendte samt en skøn skøn workshop lørdag. Kan virkelig mærke effekten af den🙏🏻😊"

 

"Mange tak for de fremsendte øvelser! Især orienterings-øvelsen fandt jeg meget beroligende i lørdags. Det var en super workshop, som gjorde underværker for mit nervesystem - tak for det!"

 

Deltag på mine hold

Jeg underviser fast her (klik på holdene for tilmeldning):     

    Kommende workshops & retreats:

     

         Jeg glæder mig til at se dig !

    Udtalelser


    "Undervisning hos Linda er lig med nærvær i nuets virkelighed, masser af ro og fysiske udfordringer.


    Linda formidler på en engageret, omsorgsfuld og motiverende facon… Hver session giver et aftryk af mere indre ro og balance og en gladere krop. TAK Linda og MERE Linda!"


    Andrea Beste, psykoterapeut


    Det var en stor oplevelse. Jeg har aldrig dyrket yoga før - er en lidt fortravlet deltids-mor, kirurg og har nok altid lidt for meget om ørerne. Jeg havde virkelig stor effekt af bare den første session. ... Det kunne mærkes resten af dagen; jeg var væsentlig mere rolig og klar, og følte mig mere ovenpå på end jeg har gjort længe. Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe.


    Mette Christoffersen
    "Jeg har i længere tid været udsat for et, for stort arbejdespres, som har sat sig som spændinger i nakke, ryg og ben, men det var opløftende og befriende at mærke hvordan vejrtrækning og udstrækning i form af yin yoga, løsnede musklerne i min krop, og tømte mit hoved for ”jeg skal lige,  og bagefter skal jeg lige”. Linda er meget opmærksom på den enkelte deltager og kommer altid med alternative stræk, hvis kroppen er for stiv til at følge med."


    Sine Bjerkan