Stressbehandling

Stressbehandling

Det er vigtig at få behandlet din stress eller din stressrelaterede tilstand. De fleste tror desværre, at det er nok bare lige at prioriterer lidt i opgaver eller blive sygemeldt for en periode. 


Desværre er det langt fra nok. Stress og stressrelaterede tilstande går ikke væk af sig selv, faktisk formår de fleste at "fastholde" det høje stressniveau igennem en sygemelding. For at en sygemelding skal fjerne stress, kræver det at man gør det helt rette i en periode og udnytter en sygemelding korrekt. Det fortæller jeg ofm i denne episode af min podcast. Jeg har også skrevet et blogindlægget 'Hvordan går det med din stressygemelding?', som er god at læse især hvis de er i tvivl om dine nuværende tiltag er nok.


Når du kommer til behandling hos mig, så starter vi med at kortlægge din tilstand, dine symptomer, din belastningrad og dit behov for rehabilitering.


Du kan derfor forvente at gå hjem med en plan og viden om din tilstand. Det vil altså sige at du kan forventeat få:


- en stress-diagnose*

- en stress-prognose

- vejledning til at komme ud af din stress

- rådgivning til at anvende din stress-sygemelding bedst mulig


*En stress-diagnose er en faglig vurdering af din stress-tilstand, ikke en klinisk diagnose.


Men det stopper ikke dér. De første 3-4 uger er det vigtigt med regelmæssig opfølgning, for at sikre at du ikke ryger i de mange faldgruber der er i stress og de relaterede tilstande. Læs mere om min behandlingstilgang HER


Derudover anvender jeg den traumeterapeutiske metode Somatic Experiencing®, sådan at jeg hjælper dit nervesystem med at forløse de store mængder af overlevelsesenergi, der ophobes under stress og traumer.


De fleste har brug for 5 - 10 behandlinger, før man er i rigtig bedring og før om man kan tage stilling til om man er kommet igennem. Det er selvfølgelig afhængig af din tilstand. Og en del af mine klienter vedbliver at komme hos mig i længere tid, fordi de mærker at slippe flere og flere fastlåste mønstre i tanker og krop. 


Læs også om min yogaform med fokus på stress og traumer HER


Hjælp til stress

Få svar på oftest stillede spørgsmål om stress under FAQ