Priser og sted

Priser & sted

Den første konsultation kræver længere tid. Vi taler os ind i din problemstilling, udformer en stress-diagnose* og en handleplan. Derfor bruger jeg altid 1,5 time den første gang. 

 

De efterfølgende gange bruger vi kun 1 time pr. konsultation, med mindre andet er aftalt. 


PRIS:

Første konsultation 1,5 time kr: 1.350,-  

Dernæst: 850,- kr/timen 

 

Kontakt: +45 22 36 88 08 - aftaler sker kun efter telefonisk samtale.


FERIELUKKET:  20. juli - 18. august 2024


STED: Konsultation i Hellerup på Jomsborgvej 23 eller online. Jeg har klienter i hele landet. Nogle ser jeg kun online, andre veksler mellem og møde op fysisk og tage online konsultationer. I lyset af corona kan du altid vælge at gennemføre konsultationen online. 


 

BETALING:

MobilePay: 56959 


OBS ! Betalingen skal ske 1 døgn forinden din aftale, via tilsendt MobilePay-anmodning. Ligeledes skal afbud ske 1 døgn inden den aftalte tid.

 

*En stress-diagnose er en faglig vurdering af din stress-tilstand. Det er ikke en klinisk diagnose.Du finder indgangen til min klinik længst til højre på Jomsborgvej 23. Det er døren med mit navn på ruden (se nederste billede).

Efter konsultation:


Det er vigtigt at du har tid og ro efter konsultationerne hos mig. Jeg opfordrer dig til at holde pause resten af dagen. Sørg for at du ikke skal noget, forbered at maden er let at lave eller køb noget færdigt. Få hjælp til at hente børnene, lufte hunden, og forbered dig på at give dig selv ekstra omsorg.


Det er rigtig godt hvis du kan give dig selv tid til at integrere behandlingen ved at gå en lille tur i det smukke område min klinik ligger. Så synker det hele bedre ind i dit system, og bliver ikke overdøvet af trafik og travlhed. Du kan gå en tur på stranden, i Rosenhaven eller i Staudehaven. De ligger kun 2 minutters gang fra min klinik. Se billedet herunder.