Podcast

Samtaler om Stress

Jeg har lavet en podcast. Fordi jeg gerne vil udbrede kendskabet til og viden om stress. Her finder du ny viden, som ikke er så udbredt. Du finder også historier fra mennesker der har været hårdt ramt af stress. Og så kan du høre faglige eksperter dele deres viden med dig.
Tilgængelige episoder:Du kan starte med at høre den introducerende episode:


#1 Introduktion til Samtaler om Stress:

Jeg fortæller her lidt om hvorfor jeg har startet denne podcast, den historie kommer ikke uden om min egen personlige historie.


Det hele startede nemlig den gang jeg selv var sygemeldt ovenpå et alvorligt stresskollaps. Det var på mange måde en fuldkommen chokkerende oplevelse at blive ramt så alvorligt af stress. 

Jeg gik derhjemme og drømte om et radioprogram der kunne fortælle hele den komplekse sandhed om stress. Også de historier der gør ondt. Dem man ikke vil høre.


Den forskning der ikke er populær og ikke passer ind i den politiske dagsorden. Alle de mennesker der vil menneskeheden det godt. Som tænker på eksistens, på livet. Som vil det gode.


Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få GRATIS hjælp til selvhjælp med '7 Nye Råd Mod Stress'

Podcasten:

Samtaler om Stress kan findes på iTunes, Spotify og YouTube m.fl., men kan også afspilles direkte her fra siden.

Særudgave af interviewet med Nadja U. Prætorius:

Jeg har lavet en særudgave af interviewet med Nadja U. Prætorius. Her kan du høre hele det samlede interview i en lettere redigeret udgave: