Anmeldelser

Udtalelser fra klienter

"Efter mange års stresspåvirkninger og derigennem indehaver af en lammet krop, der skreg: "OVERLOAD", var det for mig, en kæmpe lettelse at møde Linda. Jeg mærkede med det samme, at Linda ved hvad hun snakker om! Hendes professionelle tilgang og store viden, gav mig en kæmpe støtte i en svær proces.
Trygt, kærligt og i et meningsfuldt tempo, har Linda set mig, hvor jeg var, og givet mig redskaber til igen selv at kunne se. Min behandling hos Linda, har været forløsende på mange planer og jeg er meget taknemmelig for den indsigt og det mod der nu blomstre i mig. Tak Linda! "


- P.E.J.
"Vi havde en samtale med Linda. Gennem hele konsultationen var hun dybt fokuseret og accepterende, guidede os dybere ind i en analyse af vores situation og hjalp os med at være opmærksomme på det der skete undervejs.


Resultatet var virkelig fantastisk: Opløsning af blokkeringer i en situation, der skabte mange vanskeligheder for os. Og et stort skub i at træffe de rigtige beslutninger.


Hvis du er under for meget stress, så ring til hende! Hun er forpligtet og har stor erfaring. Meget enbefalelsesværdig." (Oversat fra engelsk.)


- Dani Vázquez Rodríguez
"Hvis du har en fornemmelse af, at dine stressproblemer hænger sammen med og næres af traumatiske oplevelser i din barndom, vil jeg varmt anbefale dig at gå hos Linda.


I løbet af vores sessioner sammen har hun fra starten hjulpet mig både til at få ro på kroppen, men også til at blive bevidst og få større viden om, hvad mine opvækstvilkår har betydet for min krop og sansning.


Jeg har erkendt og oplevet meget konkret i sessionerne, at det, at jeg de første 20 år af mit liv voksede op i et hjem med psykisk vold og omsorgssvigt, har gjort, at mit nervesystem fungerer meget anderledes end flertallets. Det gør, at jeg indtil nu, hvor jeg er i begyndelsen af fyrrerne, aldrig rigtig har kunnet opleve en dyb afslapning og ro i min krop, og at jeg er mere sårbar over for stress og depression end flertallet.


Linda har samtidig været den person, der for første gang har givet mig redskaber, som kan forandre min fysiske og psykiske tilstand. Jeg har oplevet, at hun meget hurtigt har hjulpet mig ind i en proces, hvor mit nervesystem og min sansning er i gang med at ændre sig helt grundlæggende, så jeg langt bedre er i stand til at være i og sanse verden mere fuldt ud.


Og hun har hjulpet mig til at lære, hvordan jeg kan mærke og skabe rum til svære og voldsomme følelser af angst, vrede og sorg, som tidligere jævnligt har overvældet mig i form af angst- og panikanfald, raseri, depression og følelse af afmagt.


Det har gjort, at jeg nu oplever, at mine traumatiske oplevelser er begyndt at ændre sig og ikke bare bliver ved med at dukke op som genoplevelser i den samme form - noget, jeg ikke længere troede på kunne lade sig gøre, efter at mange års samtaleterapi hos forskellige psykologer nok har gjort mig bevidst om, hvorfor jeg havde det sådan, men ikke havde kunnet ændre på det.


Det arbejde, Linda laver sammen med mig, gør en forskel ved at få integreret de fortidige traumatiske oplevelser i hele min krop i nutiden, give plads til de følelses- og sansemæssige reaktioner på dem, der ikke kunne få plads, da de fandt sted, og give mig nye kropslige og mentale oplevelser, der kan føre mig nye og bedre steder hen, hvor jeg ikke længere holdes fast af fortiden som før." 


 - M.L.H.