Stresscoacing

Stresscoaching

Vi kan alle få brug for råd og vejledning når vi oplever stress. Også kaldet stresscoaching.


Mange tror de ved hvad stress er lige indtil de selv oplever stress. Og hvad gør man så? Her kan du få hjælp til stress. 


Jeg tager altid udgangspunkt i det menneske der sidder foran mig. Alle har deres eget udgangspunkt, egen historie, profession, erfaring og arbejdsmiljø.


Som regel vil det tage udgangspunkt i dine oplevelser af stress og symptomer du har. 


Jeg har udvillet min egen protokol, som oftest involvere en vurdering af dit stressniveau, en anbefaling af hvordan du kommer videre og måske også en plan for hvordan du bliver fri af dine stress. Jeg har også skrevet et blogindlægget 'Hvordan går det med din stressygemelding?', som er god at læse især hvis de er i tvivl om dine nuværende tiltag er nok.


Det er vigtig at få hjælp til din stress eller din stressrelaterede tilstand. De fleste tror desværre, at det er nok bare lige at prioriterer lidt i opgaver, men mærker du først stressen, så skal der mere til end de normale strategier for afslapning.


Stress og stressrelaterede tilstande går ikke sådan lige væk af sig selv, faktisk formår de fleste at "fastholde" det høje stressniveau igennem en eventuel sygemelding. For at fjerne stress, kræver det at man gør det helt rette i en periode og udnytter en eventuel sygemelding korrekt. Det fortæller jeg om i denne episode af min podcast.

Hjælp til stress

Få svar på oftest stillede spørgsmål om stress under FAQ