Stresssygemelding

Stresssygemelding

Her får de hjælp til at blive sygemeldt med stress. De fleste tror desværre, at det er nok bare lige at blive sygemeldt for en periode. Desværre er det langt fra nok. Stress og stressrelaterede tilstande går ikke væk af sig selv, faktisk formår de fleste at "fastholde" det høje stressniveau igennem en sygemelding.


Det er derfor vigtigt at få svar på følgende spørgsmål: Hvor lang tid skal jeg være sygemeldt med stress? Hvordan skal en sygemelding tilrettelægges så den fjerner stress? 


Disse spørgsmål hjælper jeg dig med at få svar på. For at en sygemelding skal fjerne stress, kræver det nemlig at man gør det helt rette i en periode og udnytter en sygemelding korrekt. Det fortæller jeg lidt om i denne episode af min podcast. Jeg har også skrevet blogindlægget 'Hvordan går det med din stresssygemelding?' som giver god inofrmation om hvad en sygemelding skal indeholde.


Det kan også være meget relevant at få svar på: Hvordan taler jeg med min arbejdsplads om en stresssygemelding? Hvordan taler jeg med min læge om stress? Hvad kan jeg forvente at min læge siger om stress? Hvordan skal jeg forholde mig til kommunens udtalelser om stress?


Det er spørgsmål jeg bruger rigtig meget tid på at tale med mine klienter om. Og det er også ovenstående instanser, der kan være medvirkende til at en stresssygemelding ikke går som den skal, og at stressen derfor ikke forsvinder.


Læs mere om stressbehandling HER.Hjælp til stress

Få svar på oftest stillede spørgsmål om stress under FAQ