Profil

Lidt om mig

Jeg tør godt sige at jeg er en person med meget på hjerte. Jeg er som regel fuldkommen fordybet i de emner der optager mig, og bruger meget af min tid på at suge ny viden til mig.


Efter et alvorligt stresskollaps blevet jeg stærkt optaget af behandling og rehabilitering af stress. Derfor har jeg efteruddannet mig indenfor en lang række terapeutiske tilgange herunder Familie- og Psykoterapeut som er anerkendt af Dansk Psykoteraputforening. 


Jeg har opdaget at mit store behov for at formidle vigtig og ny viden om stress, hjernen og traumer, kommer bedst gennem talen. Derfor startede jeg i 2018 min podcast 'Samtaler om Stress'. Men du kan også stadig læse nye afsnit på min blog.


Jeg har næsten altid været optaget af selvudvikling og hvordan vi oplever verdenen og os selv. Jeg har praktiseret Buddhisme næsten hele mit voksne liv og har undervist i buddhisme og meditation siden 2007. 


Jeg har også bidraget til en række artikler om Buddhisme hos religion.dk


Jeg har desuden en bred arbejds og livserfaring bag mig, som bl.a. sygeplejerske, it-arkitekt, yogalærer m.m.  • Du kan læse om min baggrund og uddannelser HER  • Jeg har skrevet en ønskebøn, som guider mig i mit arbejde, og som du er velkommen til at bruge. Læs den HER
IMG_8503
IMG_9563
Anna Falck_DSC_3746
IMG_5655_vendt_lev