Opladningsophold for stressramte

Opladningsophold for stressramte

 

Fokus på genopretning af neurobiologiske ubalancer

2 overnatninger i naturskønne omgivelser. Ro og stilhed. Viden og praktiske redskaber. Healende måltider og blid yoga.

Jeg ville lyve hvis jeg påstod at neurologiske ubalancer kan genoprettes på få dage, men disse dage er et rigtig godt bud på at starte din stress-rehabilitering, fortsætte den eller støtte dig efterfølgende. 


Hvem?

Du skal være mere end velkommen hvis du: føler dig stresset, er sygemeldt med stress, er stresskollapset, har belastningsreaktion, lider af udbrændthed, er på vej ud af en stresssygemelding eller måske er du allerede igang igen, men kunne godt tænke dig at komme lidt mere ovenpå og forebygge at du rammes igen.


Hvad?

Det har været vigtigt for mig at finde de helt rigtige rammer. Derfor er der eneværelser til alle. Maden er af højeste kvalitet. Og der er ingen andre gæster på stedet, kun værten og masser af natur og ro.

I korthed kunne det lyde sådan her:


Oplev:

Et døgns semi-stilhed

Meditative øvelser

Kropslige regulerings øvelser

Blid yoga med dyb, afspændende virkning


Få viden om:

Nerve- og hormonsystem

Højstress, stresskollaps og udbrændthed

Rehabilitering af stress

Kosttilskud, adaptogener og kost

Vi kommer til at gå ind i 24 timers semi-stilhed. Det vil betyde at vi holder stilheden udenfor undervisningssalen, for at opnå en dyb indre ro. 


Der vil blive sat rammer for hvordan vi respekterer og omgåes hinanden, således at stressbelastningen bliver så lille som mulig. Det kan fx betyde at der ikke deles stress- eller taumeoplevelser udenfor de aftale rammer, og hvornår der er stilhed på stedet. 


Opholdet vil være en balanceret kombination af undervisning, kropslige øvelser med fælles udveksling, samt blid, beroligende og nærende yoga. 


Der vil blive undervist i stress, i nerve- og hormonsystemts funktion, så deltagerne går hjem med en forståelse af hvordan stress både kan være angst, rastløs og uro-præget eller udmatter, kollapset og udbrændt. Eller begge modpoler på samme tid.


Man vil få en forståelse for hvad der skal til for at komme ud af disse tilstande. Der vil også være helt konkre øvelser til dette. Men endnu vigtigere; kropslige forankring og erfaring.


Der vil også være undervisning i hvordan man støtter stress-rehabiliteringen med kosttilskud, adaptogerner og kost. Også hvordan nyt liv kan begynde at spire i kroppen med bestemte førevarebehandlinger og valg. 


Der vil være mulighed for at tilpasse maden til personlige forhold fx vegansk, glutenfri eller allergier. Men maden vil overvejende være vegetarisk med fokus på at skabe balance i et stresset nervesystem. Dvs. at det IKKE er detox eller anden restriktiv kost. 


NB: Der vil IKKE være terapi, gruppeterapi eller udveksling af stress- og traume-historier.

Hvornår?

NB! Jeg laver ikke retreat lige foreløbig.


Hvor?Tilmeldning:


Pris: